Portföyümüz
Portföyümüz ana sayfasına dönmek için tıklayın.
Kira Geliri Elde Edilen Gayrimenkuller
 
Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali
 
Samsun İli İkadım Belediyesi sınırlarında kalan 6490 ada, 18,19,20,21,22 ve 24 no`lu parsellerdir. Söz konusu gayrimenkullerden 6490 ada, 22 nolu parsel üzerinde otogar binası, 18 ve 20 no`lu parsellerde akaryakıt istasyonu, diğer parsellerde peron ve otopark alanı yer almaktadır.

Söz konusu parseller ana arterlerin ve güçlü bağlantı yollarının kesiştiği bir lokasyonda konumludur. Taşınmazlar, Karadeniz Sahil Şeridi`ni İç Anadolu ve Marmara Bölgesi`ne bağlayan akslar üzerinde yer almaktadır. 6490 ada, 20 nolu parsel dışındaki parseller bir bütünlük oluşturmaktadır. Söz konusu gayrimenkullerin çervesi beton ve üzeri tel çitler ile çevrilerek tesise giriş tek noktada toplanmıştır. Taşınmazlardan 6490 ada, 18 no`lu parsel üzerinde yer alan akaryakıt istasyonu dışa hizmet verdiği için diğer parsellerden ayrılmış durumdadır.

6490 ada 18 ve 20`lu parseller üzerinde yer alan akaryakıt istasyonları satış ofisleri, kanopi ve pompa adalarından oluşmaktadır. Söz konusu bölümlerde değerleme tarihinde akaryakıt satışı faal olarak yapılmaktadır. 6490 ada, 22 no`lu parsel üzerinde yer alan otogar binası toplam 19.200 m2 kapalı alana sahip olup bodrum+zemin+2 normal kat olmak üzere toplamda 4 kattan oluşmaktadır. Bodrum katında kapalı otopark, su deposu, kontrol odası, havalandırma ve ısıtma sistem odaları, ilçe otobüs yazıhaneleri, kargo üniteleri, çay ocağı, çöp toplama odası, trafo merkezi, yakıt deposu ve dinlenme salonu alanları zemin katta otobüs yazıhaneleri, otobüs firma peronları, elektrik ve temizlik odaları, turizm ve genel danışma, dükkanlar, fastfood alanları, lostra standları, bankamatik bölümleri ve bekleme salonu alanları 1.katta lokanta ve pastane üniteleri, WC alanları, otobüs firma müdürlük ve sekreterlikleri 2.katta müdür odası müdür yardımcısı odası, sekreter odası, personel odaları, toplantı odası, güvenlik ve santral merkezi, WC ve teras alanları yer almaktadır. Otobüs bindirme peronları otogar binasının doğusunda yer almakta olup tesiste biri otobüs girişleri için, diğeri otomobil ve minibüs girişleri için olmak üzere otomasyonlu iki adet giriş bulunmaktadır.
 
Fotoğraflar
 
Copyright © Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.